Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu des de maig de 2015.
Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat

divendres, 15 de març del 2013

Cine fòrum Talcomsom: TransAmerica

L'Associació Talcomsom us proposa un cine fòrum amb TransAmerica (Duncan Tucker, EUA, 2005, 103'). Pel·lícula interpretada per  Felicity Huffman, Kevin Zegers, Fionnula Flanagan.

Sinopsi: Bree es una transsexual que viu en una zona modesta de Los Angeles i que te dues feines amb les qual vols estalviar per poder-se pagar l'operació de reassignació sexual per acabar de sentir plenament com a dona. Però tot canvia quan rep una trucada de la policia de Nova York preguntant pel pare de Toby, un adolescent que es detingut per trafic de drogues, la Bree descobreix que es fill seu i que el va tenir d'una relació amb una amiga de la universitat en el seu passat com a home.

Bree vol ignorar aquest descobriment i centrar-se en l'operació però la seva terapeuta insisteix que s'ha d'enfrontar al passat i assumir-lo, li posa com a condició anar a buscar en toby si vol el seu permís legal per fer la reassignació.

Bree finalment va a buscar el seu fill, però es fa passar per una missionera que vol ajudar-lo, i així comença un viatge ple de sorpreses i emocions.

Trailer:


Centre Cívic Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Divendres 15 de març
Horari:  21:30 h
Entrada gratuïta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada