Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu des de maig de 2015.
Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat

dilluns, 4 de juliol del 2011

Taller de dibuix, fotografia i cartografia per a nens, nenes i joves

Taller dirigit a nens i nenes de 8 a 11 anys i joves de 12 a 17 anys. El tema central del taller és la ciutat i la manera de representar-la: com vivim el carrer, les places, l’espai públic i com ens agradaria que fos. Voldríem posar en comú els coneixements i experiències que tenim del carrer als diferents barris de la ciutat. Ens aproximarem a diverses eines d’observació i representació (dibuix, fotografia i altres tècniques) per tal de fer visibles les experiències i allò que aquestes ens pugui donar: idees, desitjos, sensacions... en l’espai públic i els seus usos.

Lloc: El taller es realitzarà al Centre Cívic El Montseny, Centre Cívic Can Pau Raba i Centre Cívic de Santa Anna.

Dates i horaris: de dilluns 11 a divendres 15 de juliol, de les 10:00 a les 13:00h

Preu: 5 eur.

Inscripcions: emplenenat aquest formulari [Accés a formulari], enviant un correu a pdcelremei@gmail.com, per telèfon 93 885 37 04, directament al centre ACVic o als centres cívics: El Montseny, Can Pau Raba i Santa Anna.
Places limitades

Objectius dels tallers
. Conèixer les experiències quotidianes que els participants viuen a l’espai públic (places, carrers...) i compartir-les amb joves d’altres barris.
. Explorar diferents barris de la ciutat i conèixer els equipaments i recursos i les transformacions que s’hi han produït.
. Utilitzar eines per a visualitzar i explicar aquestes experiències: introducció a formes d’observació i de representació (dibuix, fotografia, cartografia...). . Creació de mapes i material gràfic que reculli les vivències dels participants
durant el taller.

ACViC Centre d’Arts Contemporànies Sant Francesc 1. 08500 Vic · Tel +34 93 885 37 04 info@acvic.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada